AK Parti Sultanhisar İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy, ''Vatandaşlarımızın, yerel seçimlerde verilen sözlerin ne kadarının tutulup tutulmadığını değerlendirerek, hizmet ve proje üretenlerin yanında olacağına inanıyorum'' dedi. 
     Çeliksoy, AK Parti Atça Gençlik Kolları tarafından Atça Karadeniz Pastanesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerden AK Parti'nin zaferle çıkacağına emin olduklarını belirterek, ''siyaseti yalan dolan olmadan, milleti kandırmadan, yoktan senaryolar üretmeden yapmaya çalıştıklarını'' bildirdi. 
     Çeliksoy şunları kaydetti: 
     ''Son yerel seçimlerde iftira atarak, yalan söyleyerek, vatandaşları kandırarak, makamlara seçilenlerin bugün attıkları yalanların altında ezildiğini görüyoruz. İki yıldır yaptıkları, insanlara gözlüklerinin üstünden bakmaktan başka bir şey değildir. Genel seçimlerde ilçemizdeki, beldelerimizdeki ve köylerimizdeki vatandaşlarımızın, yerel seçimlerde verilen sözlerin ne kadarının tutulup tutulmadığını değerlendirerek, hizmet ve proje üretenlerin yanında olacağına inanıyorum.'' 
     AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı İbrahim Ulusal da, Türkiye genelinde yüzde 50 oy alacaklarını öne sürerek, Atça'da da aynı oranda oy almayı hedeflediklerini söyledi. 
     Toplantıya, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı.