AYDINPOST HABER SERVİSİ-Show TV'de yayınlanan "Yetenek Sizsiniz" yarışmasının Aydın'daki çekimleri sona erdi. 

Jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'ın yaptığı ''Yetenek Sizsiniz'' isimli yarışma programının Aydın çekimleri, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi Meandros Salonunda yapıldı.

ADÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın organize ettiği Yetenek Sizsiniz yarışması büyük ilgi gördü. 

Yarışmayı izlemek için iki gündür sabah saatlerinden itibaren bekleyen çoğunluğu gençlerden oluşan kalabalıktan, ücretsiz dağıtılan biletleri alarak Atatürk Kongre Merkezi'ni tamamen doldurdu.

Çekimlere katılan öğrenciler jüri üyesi Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran'a da zaman zaman yaptıkları tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

ILICALI, BİRİNCİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

"Yetenek Sizsiniz" yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı, akşam seansı öncesinde Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nu makamında ziyaret etti. Tuğba Kuruyemiş'in hediye sepetleriyle rektörlük kapısında karşılanan Acun Ilıcalı ardından Rektör Birincioğlu ile makamında bir müddet sohbet etti.

Aydın inciri ikram edilen ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, "Bizi çok güzel karşıladınız. Sağolun. Öğrencilerinizin kimyası çok iyi" dedi. Rektör Birincioğlu'nun göreve yeni atandığı kendisine hatırlatılınca Ilıcalı "İnşallah uğurlu gelirim size" diye konuştu.

Ardından ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu ile üniversite flaması önünde fotoğraf çektiren Ilıcalı, sonra kulise geçerek program için hazırlıklarını tamamladı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

ACUN ILICALI KULİSTE AYDINPOST'LA SOHBET ETTİ