Süren, Slovenya basketbol maçında VIP Salonu"nda gördüğü Arda"ya “G.Saray"da mutsuzsun. Ama Milli Takım"da daha mutlu görünüyorsun. Avrupa"ya git, kendini yenile” diye konuştu. Arda"NIN yanıtı ŞU OLDU: “Başkan bırakmıyor.”

12 DEV Adam"ın Slovenya"yı darmadağın ettiği maçı canlı olarak izleme şansı bulanlar arasında futbol ailesinden de çok sayıda isim vardı.. Bunların başında G.Saray"ın efsane başkanı Faruk Süren ile Arda Turan-Sinem Kobal ikilisi de vardı.. VIP Tribünü"nün ikram salonunda karşılaştığı Arda"yla 10 dakikalık koyu bir sohbete dalan Süren"i, Arda"nın kız arkadaşı oyuncu Sinem Kobal da can kulağıyla dinledi..

KONUŞMAYI duymadık ama sohbet bitiminde soluğu hemen Faruk Süren"in yanında aldık.. İşte konuşmanın içeriği:

“ARDA son derece kibar, profesyonel ve G.Saray saygınlığını başarıyla taşıyan bir genç.. Ona bazı nasihatlerde bulundum.. Atletico Madrid"in teklifini sordum, “Ciddi mi bu teklif?” dedim.. Ciddiymiş.. “Peki başkanla konuştun mu? Başkanın senin mutluluğunu istemesi lazım” diye üsteledim.. Ama başkan gitmesine müsaade etmiyormuş..

ARDA"YA da söyledim.. Buradan çekip gitmesi lazım.. Çünkü en son Belçika maçında Arda"yı gördünüz mü? Yaptığı işten keyif alıyordu, mutluydu, topuk pasları filan veriyordu.. Ama aynı tabloyu G.Saray"dayken göremiyoruz.. G.Saray"dayken daha mutsuz ve depresif.. Arda özel hayatında mutlu olabilir ama G.Saray"da mesleğini icra ederken mutsuz.. Oradaki problemi yönetimin mutlaka çözmesi gerekiyor..

"TEKRAR DÖNER"

ADNAN Polat bence yanlış yapıyor.. G.Saray muhakkak Arda"yı yurtdışına göndermeli.. Ben de Arda"ya “Buradan git oğlum” dedim.. Üstelik G.Saray, Arda"yı yolladıktan sonra onu takip etmeli, irtibatı bozmamalı.. Çünkü çocuk hiç bilmediği yerlere gidecek belki de.. Arda gittiği yerde kendini bulacak, oradan da tekrar G.Saray"a dönecek.. Hatta gerekirse transfer anlaşmasını bile böyle yapmak, “Arda Türkiye"de sadece G.Saray"da oynar” maddesi koymak lazım.. Basketbol maçında da bütün bunları konuştuk.. Sinem kızımızla birbirlerine çok uygun gözüküyorlar.. Onların hem başarılı hem de mutlu olmasını istiyorum..”

VAtan