Star TV"de yayınlanan Mesut Yar"ın sunduğu “Mesut Yar"la Uyan Türkiye” programının konuğu ünlü işadamı Ali Ağaoğlu oldu.

Özel hayatından iş hayatına kadar merak edilen her şeyi içtenlikle anlatan işadamı, Mesut Yar"ın “Cebinizde kaç para var” sorusuna ilginç bir şekilde yanıt verdi. Önce pantolonun arka cebindeki para demetini masanın üzerine koyan Ağaoğlu daha sonra da ceketinin iç cebindeki Euro"ları çıkarttı. Paraları görünce adeta şoke olan Mesut Yar “Ben çıkmaz diye düşündüm” sözlerine Ali Ağaoğlu “Sabancı"dan da belki farkım vardır” diyerek karşılık verdi.

“Parayı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı” diyen Mesut Yar programın perde arkasında yaşananları ise şöyle anlattı: “Ali Bey paraları çıkarınca stüdyoda bulunan arkadaşlarından biri "O paralarla Ali Bey faturaları ödeyecek" dedi. Pantolonun cebinden çıkardığı para balyasında yaklaşık 4-5 bin TL vardır. Ceketin cebinden çıkardığı paraların hepsi gördüğüm kadarıyla 500 Euro"luklardan oluşuyordu. Oradaki para da nereden baksanız 50 bin Euro civarındadır. O kadar çok parayla dolaşacağını tahmin etmemiştim, çok şaşırdı” dedi.

Vatan