Özel bir kanalda yayınlanan “Çocuklar Duymasın” adlı dizisinde Çaycı Hüseyin'i canlandıran oyuncu Alpaslan Özmol “444 Delta” isimli motor yağı tanıtımı için Didim’e geldi. Tanıtım çalışmaları sırasında hayranlarının ilgisiyle karşılaşan Özmol Didim’deki bir işyerinde ürün hakkında bilgi verdi.

Türkiye’nin her yerinde ürünün tanıtımını yapmak için yola çıktıklarını belirten Özmol “Firma ile anlaştık ve Türkiye’yi geziyoruz. Buradan Edremit’e gideceğiz. 80 günlük bir iş; yazın tatil yapmak yerine çalışıyoruz. Halkın ilgisi de güzel.”dedi.

Rol aldığı dizinin sezon tatiline girdiğini belirten Özmol “Dizinin devam edip etmeyeceğini senaristler biliyor; 2013 yılında da sürebilir.”dedi.

Özmol Sinema filmleri içinde tekliflerin geldiğini belirterek “Bize teklif geliyor ama misafir oyuncu için geliyor. Bende kabul etmiyorum. Ciddi projelerle gelsinler; ben misafir oyunculuğa karşıyım, bu işler karın doyurmuyor.”dedi.

“Çaylar” sloganına hayat veren Alpaslan Özmol Eylül ayından “Çaycıdan çaylar” markalı ürününün de piyasaya satışa çıkacağını dile getirdi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png