Aydın’da psikolojik rahatsızlıkları olan bir şahıs evin çatısına çıkarak mahalleyi ayağa kaldırdı. Eline geçirdiği tahra ile çatıda intihar girişiminde bulunan şahsı ikna etmek için polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri seferber olurken, intihardan vazgeçirilen şahıs tedaviye ikna edilemedi. 
Edinilen bilgiye göre Mesudiye Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde ailesi ile birlikte ikamet eden ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ulaş K. (36) gece geç saatlerde ailesi ile tartışıp eve zarar vermeye başladı. Bir süre sonra eline geçirdiği kesici alet ile evin çatısına çıkan şahıs burada da intihar edeceğini belirtince polis ve itfaiye ekipleri şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Gece yarısında meydana gelen olayda uzun uğraşlar sonucu şahıs çatıdan indirilirdi. 

“POLİSLER YALVARDI”
Psikolojik sorunları olan şahsın iğnesini yaptırmadığı için bu sorunu yaşadığını öğrenen polis ekipleri, tedaviyi kabul etmesi için adeta Ulaş’a yalvardı. Yaşanan olaylar ve gürültü nedeniyle çevre sakinlerinin de uyuyamadığı mahallede şahsın iğnesini yapmak üzere eve sağlık ekibi çağrıldı. Polislerin tüm ısrarına rağmen tedaviyi kabul etmeyip çevreyi rahatsız eden şahıs, mahalle sakinlerinin uyuyabilmesi için karakola götürüldü.