Oyun dünyasının rekorlarını alt üst eden World Of Warcraft'ın, yeni genişleme paketi, dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunuldu.

Dünyada 12 milyondan fazla satarak oyun dünyasının rekorlarını alt üst eden World Of Warcraft'ın, yeni genişleme paketi World Of Warcraft Cataclysm dünya ile aynı anda Türkiye'de hem standart hem de özel koleksiyon versiyonu ile satışa çıktı.

Oyunu edinebilmek için D&R Erenköy, D&R Etiler ve Beyoğlu TeknoSA'da saatlerce sıra bekleyen onlarca genç saat 24.00 itibariyle içeri alınmaya başladı. D&R Erenköy'de ayrıca gençler için yarışmalar düzenlendi, oyunun kahramanları seslendirildi. Gençler, oyunun bir tutku olduğunu belirtti.

STOKLAR YETERLİ

Aral İthalat Limited Genel Müdürü Ömer Frauk Demir de, oyunun bir fenomen olduğunu ifade ederek "Bütün dünyadaki açılışları aratmayan kalabalıklar yaşıyoruz İstanbul'un her yerinde, hatta 26 noktada açıyoruz. Dünya ile aynı anda ve aynı standartlarda açılışlar yapıyoruz" dedi.

Oyunun stoklarının yeterli olacağını söyleyen Demir, yalnızca özel Koleksiyon Versiyonu'nun sınırlı sayıda olduğunu belirtti. Demir, 07 Aralık sabahından itibaren 720 noktada satış yapılacağına dikkat çekti.

World of Warcraft serisinin ilk genişleme paketi "Burning Crusade" ilk gecede 2,4 milyon satış ile dünyanın en hızlı satan ikinci, ikinci genişleme paketi olan "Wrath of lich King" ise ilk gecede 2,8 milyon satış ile dünyanın en hızlı satan oyunu olmuş ve satış rekorlarını altüst etmişti.

Posta