GALATASARAY"da Emre Aşık"ın oyundan atılmasından sonra yapılan Lincoln-Mehmet Güven değişikliği Brezilyalı yıldızı çıldırttı. Değişikliğin yapıldığı 59. dakikaya kadar sahanın en iyilerinden biri olan Lincoln, teknik direktör Bülent Korkmaz"a büyük tepki gösterirken, ikili saha kenarında da tartıştı.

Oyundan alınmayı beklemeyen Lincoln, hocasına "Beni niye çıkarıyorsun?" diyerek el kol hareketleri yapıp söylene söylene kenara geldi.

Üzüntüsüne veriyorum

Bülent Korkmaz, kararına kızan Lincoln"le konuşmak isterken Brezilyalı futbolcu el kol hareketleriyle hocasını tersleyip soyunma odasına doğru yöneldi. G.Saray"ın genç hocasının beklemediği bu tepki karşısında moralinin bir hayli bozulduğu dikkat çekti. Bülent Korkmaz, Lincoln"ün tepkisi için "Bu gayet normal bir şey. Bunu üzüntüsüne veriyorum. Kendisiyle gerekli konuşmaları yapacağız" derken, başkan Adnan Polat, "O hareketini şu anda çok önemsemiyorum.

Oyunun yüksek stresi içinde bu tür hareketler olabilir. Terbiyesizlik etmediği sürece sorun yok. Bülent Hoca"nın vereceği kararı destekleyeceğiz" yorumunu yaptı. Polat, "Bu takım final oynamayı çok istiyor. Bana "dünyanın neresinde final oynamak istersin?" diye sorsalar, tabii ki Saracoğlu derim" diye konuştu.

Hürriyet