Aydınlıların yakından tanıdığı ve adeta şehrin maskotu olan Saniye Uçar isimli bir kadın, sabah esnaf ile birlikte kahvaltı yapan Vali Hüseyin Avni Çoş"un önündeki katmeri "Ben daha kahvaltı yapmadım" diyerek el koydu. Saniye Teyze ile kahvaltılık katmerini paylaşan Vali Coş, kadına Cuma harçlığı da vererek sevindirdi.
Aydın"da köy ziyaretlerine devam eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Çoş, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerine de başladı. Sabah şehirde dolaşıp esnafa "Hayırlı işler" dileklerini sunan Vali Hüseyin Avni Coş, hasırcılar çarşısında bölge esnafı ile çay içip kahvaltı yaptı. Vali Hüseyin Avni Coş, esnaf ile hasbıhal ederken ilginç bir sürpriz ile karşılaştı. Yoldan geçmekte olan ve Aydın çarsının renkli siması Saniye Uçar, Valiyi kıraathanenin bahçesinde esnaf ile sohbet ederken görünce, önce hayırlı sabahlar diledi. Ardından Vali ve beraberindeki esnafın katmer ile kahvaltı yaptığını gören Saniye Uçar, “Valim afiyet olsun ama ben daha kahvaltı yapmadım" diyerek Valinin önündeki katmerden aldı. Saniye Teyze ile katmerini paylaşan Vali Coş, daha sonra kadına Cuma harçlığı da vererek gönlünü aldı.
Hem karnını doyuran hem de Validen harçlığını alan kadın sevinerek, bölgeden uzaklaştı.
Aynı zamanda, esnafın ahilik haftasını kutlayan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, esnaflığın ve ahiliğin öneminden söz ederek, çarşı esnafının sorunlarını dinledi.