Aydın"da bir motosikleti çarpıp kaçan sürücü, olay yerinde düşen aracın plakası ile kısa sürede yakalandı. Kazada motosiklette bulunan iki kişi ağır yaralanırken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaza gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye Aydın istikametinden İzmir istikametine gitmekte olan bir otomobil Ziraatçılar Kavşağı"nda plakasız motosikleti arkadan çarparak olay yerinden kaçtı. Kaza sırasında otomobilin önünde yaklaşık 20 metre sürüklenen motosikletin üzerinde bulunan ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen iki kişi yağır yaralı olarak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı.
Kazadan sonra olay yerine gelen polis ekipleri kaza mahallinde çalışma yaparken 34 BY 8902 numaralı plaka ele geçirdi. Plakadan yola çıkarak polis ekipleri bölgedeki tüm yollarda kontrole başladı. Polis ekipleri şehir içinde ise tüm cadde ve sokaklarda arama yaptı. Araç bir müddet sonra Aydın Merkez Malazgirt Meydanı yakınlarında park edilmiş vaziyette ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.