“Futbol kariyerime başladığım kulübe dönme ihtimalim yüksek. Başkanla konuştum bile. Kapıları benim için açık.”

F.BAHÇE"NİN dünyaca ünlü yılzıdı Roberto Carlos"tan şaşırtan sözler. Daha önce futbolu sarı-lacivertli kulüpte bırakmak istediğini ve daha sonra da bu kulüpte görev almayı düşündüğünü belirten Brezilyalı futbolcu ağız değiştirdi. 1993 yılında futbol kariyerine Brezilya"nın Palmeiras Kulübü"nde başlayan sarı-lacivertli oyuncu “Palmeiras"a dönmek istiyorum” dedi. Sakatlığı nedeniyle Brezilya"da bulunan ve tedavisine Palmeiras Kulübü"nün sağlık ekibiyle devam eden Roberto Carlos Spor TV"ye yaptığı açıklamada “2 yıl içinde Palmeiras"a geri dönebilirim. Bu ihtimal çok yüksek. Başkanla konuştum bile. Kapıları benim için açık” dedi.

Real Madrid"de kalması durumunda yedek kalarak Avrupa Kupaları"nda forma giyme şansını kaçıracağını, bu nedenle de F.Bahçe"ye gelmeyi tercih ettiğini söyleyen Brezilyalı solbek, Palmeiras"ın da F.Bahçe"nin elde ettiği başarıyı yakalayabilecek güçte bir kulüp olduğunu ifade etti.

YÖNETİM BIRAKMIYOR

SARI-LACİVERTLİ yönetimin ise Roberto Carlos"u kesinlikle göndermeyi düşünmediği hatta onun da ilişkilerini kullanarak yeni Brezilyalı futbolcuları almaya çalıştığı belirtiliyor.

Bu arada perşembe günü İstanbul"a gelip oynamasa bile takım arkadaşlarına destek olmak için G.Saray derbisinde olacağı iddia edilen Roberto Carlos dünkü önemli maça gelmedi.