AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Aydın-Muğla Karayolu üzerinde 2.kilometrede bulunan Caploonba Bebek, Çocuk ve Genç Odaları Mağazası “Bize ilham veren onun renkli dünyası” sloganıyla Aydınlıların çocuklarının odalarını süslemeye başladı. Güvenli kapak sistemiyle çocukların güvenliğini düşünen firma, mobilyaların kapaklarına yerleştirilen özel sistemle kapak ve çekmecelerin yavaşça kapanmasını sağlıyor ve minik elleri olası kazalara karşı koruyor. Mobilyalarına 5 yıl garanti veren firma, çocuk güvenliği kriterlerine uygun bir şekilde, E1 kalite(Avrupa standartlarında üretilmiş, içeriğinde kanserojen madde kullanılmadan üretilen, belirli çevre kriterlerinde ürün grupları) malzemeler kullanarak üretim yapıyor. Satın alınan ürünlerin uzman personelleri ile birlikte evlere teslim ederek kurulumunu sağlayan Caploonba’nın Aydın Mağazası İşletmecisi Orçun Şeker, “350 metrekarelik bir mekanda 2 satış yetkilimiz ile ülkemizin güzide bebek, çocuk, genç odası markası olan Caploonba ile Aydın halkımıza hizmet vermekteyiz. Caploonba markası ürünlerinin kalitesinden ödün vermeyen, mobilyalarında E1 kalitesinde serpme boya kullanan, modüllerin kenarları olası kazalara karşı yuvarlak hatlarla oluşturulan, kurumsal bir markadır. Çocuk odaları ve genç odaları modelleriyle de dinamizmi, renkli dünyayı çocuklara yansıtmayı başarmış yegane markalardan biridir. Odalarında vakit geçirmekten keyif alan çocuklar görmek amacını ürünlerinin tamamına yansıtmayı başarabilmiş bir marka olması bizi Caploonba ile çalışmaya itmiştir” dedi.

Caploonba’nın farklı ve modern mobilyaları kendi tasarım anlayışıyla ve güvenlik standartlarına uyarak üretmeyi kendine prensip edinmiş bir firma olduğunu ifade eden Şeker, “Caploonba ile çalışmak bizim için ayrıca bir gururdur” diye konuştu.

Ayrıca Aydın’da uzun yıllardır hizmet veren, halkın güven ve beğenisini kazanan Şeker Çeyiz’in Bebe Mağazası olan Şeker Bebe’nin işletmeciliğini yapan Caaploonba Aydın Mağazası İşletmecisi Orçun Şeker, Aydınlı anne ve baba adaylarının bebek odalarını oluşturmak için ilk uğrayacakları adresin kendileri olmasını isterken, “Yıllardır Aydınlıların güvenini ve beğenisini kazanarak Şeker Çeyiz olarak hizmet vermekteyiz. Şimdi sıra miniklerin dünyasını anne ve babaların ince zevkleri Caploonba bebek, çocuk ve genç odaası mobilyaları ile oluşturma zamanı” dedi.

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!

dsc_9278.jpg
dsc_9279.jpg
dsc_9282.jpg
dsc_9287.jpg
dsc_9291.jpg
dsc_9272.20120409180115.jpg