Didim Ziraat Odası’nın Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısı Didim Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Gökdemir başkanlığında yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Killi, Arif Manav, Hüseyin Örekçi ve Ali Osman Çolak katıldı.
Toplantıda pamuk çapalama ücretleri belirlendi. Yönetim Kurulunun aldığı karar çerçevesinde pamuk işçisine 25 TL dayıbaşı içinde 2 TL olmak üzere 27 TL olarak belirlendi.
Toplantıda ayrıca Didimli çiftçilere yönelik olarak Nazilli Pamuk Araştırma Enstitüsü’ne düzenlenecek gezinin kararı da alındı. Konuyla ilgili bilgiler veren Oda Başkanı Bahattin Gökdemir “Didimli çiftçilerimize yönelik olarak 30 Mayıs Pazartesi günü Nazilli Pamuk Araştırma Enstitüsü’ne gezi düzenleyeceğiz. Bilindiği üzere ilçemizde 35 bin dekarlık bir pamuk ekim alanı mevcut. Zeytinciliğin yanı sıra pamukta da üreticimizi bilgilendirmek için bu geziyi düzenledik. Çiftçilerimize eğitim ve bilgilendirme çalışması yapacağız. Pamuktaki son gelişmeleri yerinde ve yakından inceleme fırsatı bulacaklar”dedi.