Sunuculuğunu Çağla Şikel ve Alişan'ın yaptığı "İlle de Roman olsun"da neler yaşınmış ta haberimiz olmamış! Alişan'ın anlattığı bir olay var ki duyunca siz de şaşıracaksınız.

Çağla Şikel ve Alişan'ın sunduğu jüri üyeliğini ise Müjdat Gezen gibi ünlü isimlerin yaptığı "İlle de Roman Olsun" yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden renkli yarışmacılarla izleyiciyle buluşacaklarını söyleyen Alişan, Habertürk'te Saba Tümer'in sorularını yanıtladı. Bol kahkahalı programda Alişan'ın anlattığı bir olay herkesi şaşırttı.

KIZI CANLI YAYINDAN KAÇIRMIŞLAR
Alişan: Biz yarışmacıları harbiden Romanlar arasından seçtik. Çok eğlenceliydi ve o kadar ilginç şeyler yaşandı ki... Az önce izledik "Babasının Kızı" adlı grubu. Üçüncü veya dördüncü program, sıra onlara geldi. Biz anons edeceğiz, kulağımıza eğilip "Bizi anons etmeyin" dedi. Neden dedik? Bize dönüp "Kız kaçtı" dedi.

Saba Tümer: Nereden sdütyodan mı kaçmış?

Alişan: Kız stüdyodan, konuştuğu bir çocuk varmış. Kız stüdyodan kaçmış, arabaya binip kaçmış. Babası da peşinde. Karakola felan haber verdik. Kızı geceyarısına doğru getirdiler geri. Ama kız o olaydan sonra programdan diskalifiye oldu tabii.

Saba Tümer: O çocukla evlendi mi?

Alişan: Bilmiyorum ama sonra da başka birisine kaçmış.

Saba Tümer: Kaçmış yani...

Alişan: Ama şimdi evliymiş sanırım.
(İNTERNETHABER)