Nickelodeon kanalının düzenlediği “Kids Choice Awards” (Çocukların Seçimi Ödülleri), geçtiğimiz cumartesi akşamı 24’üncü kez sahiplerini buldu.

Los Angeles kentindeki törende sunuculuk yapan eski top model Heidi Klum, ödülleri sunmak için sahneye çıktığında törenin vazgeçilmez bir parçası haline gelen yeşil balçıktan nasibini aldı.

Çok sayıda yıldızın akın ettiği ödül töreninde sahneye çıkan Heidi Klum önündeki kutuyu açtığı sırada üzerine fışkıran yeşil boya ile neye uğradığını şaşırdı.

Geceye, süper model Heidi Klum'un yanı sıra, Ermeni güzeli Kim Kardashian, kızkardeşi Kourtney Kardashian, ünlü aktörler; Joe Black, Jason Segal, Josh Duhamel, aktör Nick Cannon, Will Smith'in şarkıcı küçük kızı Willow Smith, Selena Gomez, Johnny Depp, Aktris, şarkıcı ve genç süperstar Miley Cyrus ve Jim Carrey gibi ünlüler katıldı.

JUSTIN’E BÜYÜK YARDIM ÖDÜLÜ
Gecede Miley Cyrus ve Johnny Depp “En İyi Oyuncu” ödüllerini alırken, en iyi grup Black Eyed Peas, en iyi şarkıcılar Justin Bieber ve Katy Perry seçildi.

Çocukların film konusundaki tercihi “Karate Kid” olurken, kayakçı Lindsay Vonn ve basketbolcu Shaquille O’Neal en sevilen sporcular seçildi.

Çocuk hastanesi Shriners Hospital for Children için bağış toplayan Justin Timberlake ise “Büyük Yardım Ödülü”nü aldı.

Sosyetik güzel Paris Hilton’un da katıldığı geceye renk katan sahneye sıcak hava balonuyla inen komedyen Jim Carrey oldu.