KASTAMONU'daki bir alışveriş merkezi tarafından bir otomobilin verileceği çekiliş, uydudan yayın yapan bir kanaldan canlı olarak yayınlandı. Çekilişin sunucusu Abdulkadir Akın, çekiliş sonunda otomobil kazanan şanslı müşteriyle konuşmak istedi. Ancak telefon bağlantısı sırasında işletildiğini sanan müşterinin küfürlü konuşması, salonda bulunan yüzlerce kişi ve sunucu Akın şoke oldu.

DSİ'den emekli olduktan sonra Kastamonu Valiliği'nde 5 yıl süreyle basın danışmanlığı görevinde bulunan Abdulkadir Akın, uydudan yayın yapan "Kral Karadeniz" adlı televizyonda, bir alışveriş merkezi tarafından verilecek otomobilin çekilişinde sunuculuk yaptı. Çekilen kurayla talihlinin belirlenmesi için alışveriş merkezinde hazırlanan platformda çekiliş törenini sunan Akın, otomobilin çıktığı talihlinin belirlenmesi üzerine telefonla canlı bağlantı yaptı.

Ön görüşme yapılmadan gerçekleşen canlı telefon bağlantısında sunucu Abdülkadir Akın zor anlar yaşadı. Telefondaki talihlinin kendisine şaka yapıldığını sanarak küfretmesi, çekiliş törenini izleyenleri şoke etti. İnternetteki paylaşım sitelerinde de yayınlanan görüntü tıklanma rekorları kırıyor./milliyet