Ceren Akdağ Şahin'in hazırladığı Kime Göre Neye Göre programı ilginç bir canlı yayın vukuatıyla dikkat çekti. Programın yorumcularından psikiyatrist Cem Mumcu canlı yayında mikrofonu açık unutunca fena yakalandı.

"ÇİŞİM GELDİ"
Programda tartışmanın en hararetli anında araya girerek moderatör Ceren Akdağ Şahin'e seslenen Cem Mumcu sıkıştığını ve molaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Ancak bunu hayli bilimsel ifade eden Mumcu "Benim biyolojimin bir kısmının bir özgürlük molasına ihtiyacı var bu konuda ne yapabiliriz? Ne zaman bir aramaz var?" dedi. Akdağ'ın kısa süre sonra ara vereceklerini söylemesinden sonra biraz daha sabreden Mumcu sonunda dayanamadı. Mikrofonu açık olmasına karşın fısıldayarak "çok çişim geldi" dediği duyulan Mumcu kadraj dışındaken masadan kalktı ve stüdyodan çıktı.

"BANA GÖRE ÖZGÜRLÜK..."
Mumcu'nun canlı yayında ekrana yansıyan sözleri Twitter'da ilginç yorumlara konu oldu. Programın adından hareketle "Bana göre özgürlük nedir?" sorusuna yanıt aranan tartışmada Mumcu'nun canlı yayın kazası üzerine "bana göre özgürlük programda mikrofonun açık olduğunu farketmeyip çok cisim geldi diyebilmektir" yorumları yapıldı.