Programda Bülent Ersoy hayatında yaşadığı pişmanlıkları anlatırken, arkadaşı Emral Avşar'ın çağrısına sırf Hülya Avşar'a olan kırgınlığı nedeniyle gidemediğini itiraf etti.
 
Ersoy şöyle konuştu;
 
"Hülya'nın o açıklamasından sonra ben de Emral'e telefon açtım. 'Gördün mü kızını, yakışır mıydı ona?' dedim. 'Ben onun kulağını çekeceğim.' dedi. Falandır filandır Emral'i bilirim ki çok sağlam bir kadındır. Biz Emral 'le görüşüyorduk. Bana telefon açtılar, dediler ki Emral hasta ve sizi istiyor. 'Hülya Avşar oradaysa ben gidemeyeceğim.' dedim. Allah kahretsin seni Bülent Ersoy git arkadaşının elini tut. Ben Emral'e gidemedim, hırsıma yenildim.
 
Başka da kimseye bir kötülüğüm olmamıştır. Hülya'nın da hırsı bu yüzdendir. Aslında çok da iyi bir insandır. 
 
Ben çok realist bir insanım. Ben suçumu bilirim. Ben halt ettim. Bir tanesi sırf Hülya'nın suratını görmeyeyim diye, çünkü beni çok üzdü. Suçumu biliyorum. Ölüm gidiyor telafisi imkansız. Bir daha dönüşü yok. Ben Emral'in mezarına gittim ama nafile. Ben orada Emral'den helallik istedim. Ben Emral'in yaşarken elini tutamadım pis Hülya'nın yüzünden. Hata yapmamam lazımdı. Neden gitmiyorsun gerizekalı, aptal.
 
Bakmayın siz Hülya'nın esip gürlediğine yüreği çok iyidir. Bilin ne kadar hatalı olduğumu. Ben hata yaptım ve kendi cezamı kendim kesiyorum." dedi.
 
Rejiden Saba Tümer'e Hülya Avşar'ın notu iletildiğinde Tümer bu notu canlı yayında herkesle paylaştı. Avşar, Bülent Ersoy için şu notu bırakmıştı; "Çok yüce büyük bir insan, kalbimdeki en büyük yeri kazandı yine." 
 
Ve Bülent Ersoy da Hülya Avşar'ın bu notuna karşılık "Canım arkadaşım." sözüyle tüm buzları eritmiş oldu.