Esra Ceyhan"ın programına katılan İsmail Türüt, bir çok kişiye yaptığı ilginç şakalarla ünlenen Mustafa Karadeniz"in oyununa geldi.

Canlı yayına telefonla bağlanarak adının Mehmet Yılan olduğunu söyleyen Karadeniz, "İsmail Türüt orada eşiyle oturuyor ama kendisini başka bir bayanla bir restoranda sarmaş dolaş gördüm" dedi.

Bu sözler üzerine çok sinirlenen İsmail Türüt "Kes lan, terbiyesiz, yalan konuşuyor" diyerek kızmaya başladı. Bir taraftan olayı ti"ye almaya çalışan Türüt, sinirlerine hakim olmak için de kendini zorladı. Yanında oturan Nagihan Türüt de eşini sakinleştirmeye çalıştı.

Telefondaki kişi ise bunu kanıtlayabileceğini, elinde fotoğraflar olduğunu ve isterlerse canlı yayına getirebileceğini söyleyerek iddiasını yineledi ve "Elele, kolkola, yanak yanağa idiler. Uygunsuz bir vaziyettelerdi. Beylerbeyi"nde gördüm" dedi.

Kendini tutamayarak ayağa kalkan Türüt, kameraya doğru yaklaşarak "Kimdi o bayan? Kardeşin miydi? Getir bakalım, getirsene buraya. Senin yakının mıydı?" dedi. Esra Ceyhan, İsmail Türüt"ü sakinleştirmeye çalışırken telefondaki kişiye de "Siz niye fotoğraf çekiyorsunuz. Hiç utanmıyor musunuz? Ne kadar ayıp" diye kızmaya başladı ve fotoğrafları getirmesini istedi. İsmail Türüt"ün ise sinirleri iyice gerilse de "Ben erik yemedim ki karnım ağrısın. Palavra atıyor" diye konuştu ve canlı yayında olduğunu bir an unutup "S...r et bu terbiyesizi" dedi.

Tam o sırada Mustafa Karadeniz"in stüdyoya girmesi üzerine İsmail Türüt durumu anladı ve masadaki su dolu bardağı alarak Karadeniz"in peşinden koşmaya başladı.


KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ