Zeljko Obradovic: "Sezon içerisinde 28 galibiyet aldık. Şimdi 29. ve 30. galibiyetlere ihtiyacımız var. Bunu yapmak için çalışıyoruz. Her ne olursa olsun oyuncularımla gurur duyuyorum. Pick and roll savunması oyunun bir parçası. Anadolu Efes, pick and rollü son derece etkili oynayan bir takım. Biz de Final four maçında olması gereken agresif savunmayı yapacağız. 4-5-6 oyuncu pick and roll'ü çok iyi yaparak cezalandırabiliyorlar takımı. Anadolu Efes gibi muhteşem bir basketbol oynamaya çalışacağız önceliğimiz bu.

Ergin Ataman: Bizim geçtiğimiz seneden sıralamayı tersine çevirebiliriz. Final Four'da yer alıyor olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Herkes keyif alarak oynadı ve özellikle benim takımım büyük keyif alarak oynadı. Euroleague tarihinin en iyi antrenörüne ve bu sezonki en iyi takımına karşı oynayacağız ama ben inanıyorum. Başaracağız ve yapacağız. Tabii ki koçlarla uzun bir aradan sonra ilk kez beraberiz. Zeljko'yu 6 aydır hep görüyorum. Büyük gurur var hepimizde. Avrupa basketbolunda ekol olan Efes'in Final Four'a çıkması gurur verici. Şampiyon olursak bunu Ibiza'da kutlayacağız. Sonradan Türkiye'ye dönüp orada kutlayacağız şampiyonluğu.

Kostas Sloukas: "Yarı finale mümkün olduğunca en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştım. Yarı finalde de sezon boyunca sergilediğim performansı devam ettirmek istiyorum."

Vasilije Micic: "Geçtiğimiz yıl çok fazla tecrübemiz yoktu. Ben bu yıl daha sakin olacağımı düşünüyorum. Sahada 48 dakika boyunca her şeyimi feda etmeye daha hazır olacağım ve takımıma yardımcı olmaya çalışacağım. Çok heyecanlı olduğumu söylemek istiyorum. Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'ye kaybetmiştik. Üst düzek basketbolun ne kadar zor olduğunu görmüştük. Ciddi sakatlıklar yaşasalar da gayet iyi durumdalar. Biz de iyi durumdayız.

Larkin: "Hedefim Dörtlü Final'de tarih yazmak!"

Anadolu Efes, Final-Four maçları için dün İspanya'ya gitmişti...

Content Video - Anadolu Efes İspanya'ya gitti