Galatasaray"da Caner Erkin karmaşası yaşanıyor. CSKA Moskova"dan sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanan genç yıldızın 15 Mayıs"ta 3 milyon 250 bin euroluk bonservis ücretinin ödenmemesi durumunda, Rus ekibi Caner"i yeniden kadrosuna katacak.
CSKA Moskova"yı çalıştıran Leonid Slutsky"nin Caner için olumlu referans verdiği, genç oyuncuya bu nedenle yeniden Rusya yolunun gözüktüğü bildirildi. Rus teknik adamın, birkaç ay önce CSKA Moskova"nın başına geçmeden önce Krylia Sovetov"u çalıştırdığı dönemde Caner"i kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu ve olumlu sonuç alamadığı bildirildi.

Bekle gör politikası!
Galatasaray Yönetimi, Caner Erkin konusunda "bekle gör" politikası izliyordu. Teknik Direktör Frank Rijkaard, zaman zaman Atletico Madrid maçlarında olduğu gibi kendisini hayal kırıklığına uğratan Caner"de ışık görüyor ve Hakan Balta"nın iyileşmesine karşın bu futbolcuyu 11"de sahaya sürüyordu.
Rijkaard"ın Caner"in bonservisinin alınması yönündeki raporuna karşın sarı-kırmızılı yönetim, 3.250 milyon euroluk bonservisin yüksek olmasından dolayı, sezon bitiminde Rus ekibiyle yeniden masaya oturarak bu rakamı aşağı çekmenin planları içindeydi. Sezon başında Caner"i satmaya sıcak bakan Rus ekibinin teknik adam değişikliğinden sonra tavır değiştirmesi, pazarlıkla bonservisi aşağıya çekmeyi düşünen sarı-kırmızılı yönetimin de böylece planlarını alt üst etti.
Cim-Bom, 15 Mayıs"a kadar belirlenen rakamı ödeyemezse Caner CSKA Moskova"ya geri dönecek.

Milliyet