Okuduğu üniversitenin kantininde aniden kalbinin durması ile hastaneye kaldırılan Fenn'nin ailesi de çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu ve medikal tedaviye devam edildiğini söyledi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin bahçesinde arkadaşları ile oturduğu kafede aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan George Can Fenn tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Kliniği'nden taburcu oldu.

Rahatsızlık yaşadığı anı anlatan George Can Fenn; "Okulda düşüp bayıldığımı hatırlıyorum. Ancak, daha sonra beni hastaneye götürdüklerini ve yoğun bakıma alındığımı yakınlarımdan öğrendim. Gözlerimi ilk açtığımda annem ve babamı gördüm. Bu da beni çok mutlu etti.

Korku vardı içimde ama ailemi görmek beni rahatlattı. Hastanede kaldığım süre zarfında çok sayıda ziyaretçim oldu. Herkese teşekkür ediyorum. Bu benim için ayrı bir moral oldu" dedi. İzmir Ekonomi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Bölümü'nde eğitim gören Can, hedefinin bir an önce okulunu bitirerek oyunculuğa devam etmek olduğunu belirterek "Şu an tek düşüncem sağlığıma kavuşarak bir an önce okulumu bitirmek. Daha sonra da tekrar oyunculuğa dönebilirim. En çok da Kenan İmirzalıoğlu ve Şener Şen ile aynı yapımda rol almak isterim" diye konuştu.

RAHATSIZLIK SÜRECİ FİLM GİBİYDİ

George Can Fenn'nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını oğlunun okul arkadaşlarından öğrendiğini söyleyen anne Güzide Güzin Fenn, Ankara'dan geldiğini ve geçirdiği sürecin çok zor olduğunu söyledi.

Oğlunun rahatsızlandığı haberini Ankara'da aldığını ve ilk uçakla İzmir'e geldiğini anlatan anne Güzide Güzin Fenn; şöyle konuştu: "Can rahatsızlandığında hastaneye acilden giriş yaptığı için durumu hakkında bize ilk zamanlar bilgi verilmedi. Çünkü yaşam destek ünitesine bağlıydı. Ancak youn bakımdan çıktıktan sonra bize anjiyo ve geekli tetkiklerin yapıldığı söylendi. Şu an doktorları sağlık dumunun iyi olduğunu söylüyor. Çünkü herhangi bir tahribat yok. Ancak, arada dalgalanmalar yaşıyoruz. Zaman zaman hatırlama konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Ancak genç ve bunu yenecektir. Buna inanıyorum. Bu zor bir süreç bizim için. Ben adeta bir film seyrettiğimi düşünüyorum zaman zaman."

Ailesi George Can Fenn'nin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek 1 ay sonra doktor kontrolünden geçeceğini ve şimdilik ilaç tedavisi aldığını söyledi. Ailesi, George Can Fenn'nin kısa bir zaman için okuluna da ara vermek zorunda kaldığını söyledi. (İHA)