Nazilli protokolünden birçok kişinin katıldığı açılışta pişirilen ve konuklara ikram edilen firmanın meşhur yaprak döner ve pidesi kısa sürede tükendi.
Açalışta konuşan Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan; “Nazilli"mize açılan bu işyerinin istihdam ve hareket getirecek olması nedeniyle girişimci işadamımız Esat Can"ı kutluyorum” dedi. Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan başta olmak üzere Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Ertürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir, Aydın ve çevre illerden çok sayıda davetli ile işadamının yakın çevresi de açılışta hazır bulundu.
1990 yılında faaliyetlerine başlayan Can Kardeşler Döner ve Izgara Salonları, 18. yılında İzmir-Gaziemir ve Aydın"ın ardından 7. şubesini, Nazilli OTM içerisinde bulunan toplam 800 metrekarelik alanda açtı. 350 metrekaresi kapalı olan ve yaklaşık 250 kişinin rahatlıkla kullanabileceği bir alanda hizmet vereceği öğrenilen salonda özel günler ve yemekli toplantılarda da yapılabilecek.