Devam eden çalışmaları kapsamında her gün pazaryeri ve esnaf ziyareti yapmaya özen gösteren Çerçioğlu, “Rakiplerim seçileceğimi bildiği için dedikodu yapıyor” dedi.
Aydın"ın tek kadın belediye başkan adayı olan CHP"li başkan adayı Özlem Çerçioğlu, her gün kesintisiz semt pazarlarını ziyaret ederek, hem vatandaşla hem de pazarcı esnafıyla sohbet etme imkanı buluyor. Çerçioğlu, akşam saatlerinde ise düzenlenen ev toplantılarında kadınlarla bir araya geliyor. Bu gezi ve toplantıları esnasında vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Çerçioğlu"nun 7 yıldır sürdürdüğü milletvekilliği görevini bırakıp belediye başkanlığına adayı olması özellikle bayanların dikkatini çekiyor.
Aydın"a hizmet etmek için bu fedakarlığı yaptığını açıklayan Özlem Çerçioğlu, gerçekleştirdiği ziyaret ve toplantıları sırasında kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Seçilmesi halinde kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini iddia eden Çerçioğlu, kendisinden korkan rakiplerinin bilerek dedikodu yaptığını savundu. Seçilmesi halinde belediye başkanlığı yapması için önünde herhangi bir engel bulunmadığını işaret eden Çerçioğlu, “Zaten bu kanunen de mümkün değil. Seçildiğim zaman otomatikman milletvekilliğim zaten düşüyor. Ama bu dedikodular beni mutlu ediyor. Çünkü rakiplerim de benim seçileceğimi anladı ki böyle bir dedikodu ortaya attılar. Başka eleştirecek bir şey bulamadıklarından böyle asılsız dedikodularla halkı kandırmaya çalışıyorlar” dedi.