Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Söke"nin ufkunu açacak projelerin hayata geçirilmesi için "Söke Çalışma Grubu" oluşturulmasının önemine dikkat çekti.

Şubat ayı içerisinde yapılan Söke Ziraat Odası seçimlerinde göreve gelen Kemal Kocabaş başkanlığındaki yeni yönetime ziyaretler hız kesmiyor. Söke Esnaf Odaları yöneticileri, Söke Ziraat Odası"na yaptıkları ziyarette Kemal Kocabaş ve ekibini başarı dileğinde bulundular.

Esnaf Odası yöneticileri adına yeni başkan Kemal Kocabaş"ı tebrik eden Söke Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş, Söke ekonomisinin kalkınması ve istihdama yönelik yatırımlara öncülük edilmesi için Söke Ziraat Odası"ndan beklentilerini dile getirdi.

Karataş; “Ovamızın pamuk çalılarının değerlendirilmesi için sunta fabrikası kurulmasında fayda var. Geçmişi sorgulamaktan çok geleceğe yönelik projeler üretilmeli” dedi.

Projeye dayalı yatırımların dillendirilmesi gerektiğini söyleyen Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ise; “Her şeyden önce bu kente yeni yatırımları isteyen kişi ve kurumlar arasında birlik beraberliğin sağlanılması lazım.

Söke Çalışma Grubu oluşturularak taleplerimizi masaya yatırarak olgunlaştırmak zorundayız. Söke Ziraat Odası olarak oluşturulacak Söke Çalışma Grubu"nun sekretaryasını ve ev sahipliğini üstlenmeye hazırız.

Söke Belediyesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Meslek Odaları"nın da yer alacağı Söke Çalışma Grubunun olumlu sonuçlarının alınacağına inanıyorum” dedi.