Saçını boyayıp zıp zıp zıplıyor
Yeraltı dünyasının tanınmış isimlerinden Alaattin Çakıcı"nın ağır ceza mahkemesinde görülmekte olan olan duruşmasını izleyen ünlü ses sanatçısı Adnan Şenses"in, Nuri Ergin tarafından ölümle tehdit edilmesinin ardından iki grup arasında başlayan mektup savaşı sürüyor.

Çakıcı"nın en son Kandıra Cezaevi Savcılığı"na verdiği dilekçede “Ya Ergin kardeşler benim yattığım cezaevine gelsin ya da ben onların yanına gideyim” talebi üzerine Ergin, Milliyet"e bir mektup gönderdi. Nuri Ergin, “çok sevdiği” kardeşi Vedat Ergin"in de Kandıra F Tipi Cezaevi"nde yattığını, kendisinin de bu nedenle aynı cezaevine sevki için yazılı talepte bulunduğunu belirterek, “Biz Nuri, Vedat Ergin iki abi kardeş, Çakıcı"yı hasım ve muhattabımız olarak kendimize görmüyoruz” dedi. 10 yıldır kardeşinden ayrı bir cezaevinde kaldığını belirten Ergin, mektubunda “Yoksa Alaattin Çakıcı"yı kaale alıp Kandıra 2 No"lu F Tipi Cezaevi"nde olduğu için orayı özellikle istemiş değilim. Kaldı ki bu vatandaşla biz 2000 yılında Kartal Özel Tip Cezaevi"nde aynı dönem yattık. Kartal Cezaevi kameralı sistemli bir cezaevidir. Bunun bizim karşımızda nasıl el pençe durduğunu tüm Kartal Cezaevi kamera kayıtları incelendiğinde görülür” ifadelerini kullandı. Çakıcı"nın, kendisinin sevk talebini duyunca “zıp zıp zıpladığını” savunan Ergin, şöyle yazdı:
“Bir de devamlı olarak bizim için ona saçını boyayan boyalı dediğimize içleniyormuş, duyuyoruz! Biz ona saçını boyuyor diye kızmıyoruz ancak biz onu ayıktırıyoruz! Çünkü bu alemin hiçbir delikanlısı saçını boyamaz. Hem bizimle hasım olarak anılıyor hem de saçını boyuyor işte bizi üzen bu!... Sizin 3.10.2010 tarihli haberinizde "foto şoklu" resmini de gördüm. Allah var Kandıra 2 No"lu berberi de boya sanat varmış, kıyak boyamış yine bu vatandaşı!”