Çağdaş belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaş memnuniyetini en üst noktada gerçekleştirebilmek amacıyla kurulan çağrı merkezinin, kısa süre içerisinde beğenildiği belirtildi. Kuşadası'nda yaşayanlar, artık pek çok işlemini 444 9 232 numaralı çağrı merkezini arayarak gerçekleştirebileceği, her türlü istek ve şikayetini yine bu telefondan iletebileceği belirtildi.
Kuşadası Belediyesi Çağrı Merkezi'nde vatandaş memnuniyetinin önemini bilen profesyonel bir ekibin hizmet verdiğini açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, vatandaştan alınan bilgilerin analiz edilerek ihtiyaçları en doğru biçimde tespit edildiğini söyledi. Çağrı merkezinde görevli personelin tamamının İngilizce bildiğini ve Kuşadası'nda yaşayan yabancılara her hizmetin verildiğini kaydeden Altungün, şöyle konuştu: "Çağrı Merkezi ile vatandaşın belediyeye hem çok kolay ulaşması hem de hızlı ve
profesyonel hizmet almasını hedefliyoruz. Bununla birlikte Kuşadası Belediyesi olarak çağrı merkezi sayesinde; kişiye, bölgeye, ihtiyaca hızlı ve etkin hizmet verme imkanına kavuştuk. Merkez açıldığı günden beri sürekli olumlu tepki alıyoruz."