Bugün çadırlarını toplayan öğrenciler, yoğun destek aldıklarını ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiklerini açıkladılar.
Bilindiği gibi ADÜ BESYO"nun Aydın"dan Nazilli"ye taşınması yönünde ADÜ Rektörlüğünün aldığı karar ve geçtiğimiz hafta ADÜ Merkez Yerkeşkesi"nde yaşanan olayların ardından Aydın Belediyesi ve sivil toplum örgütlerini gezerek destek arayışlarını sürdüren üniversite öğrencileri, tepkilerini dile getirmek için Aydın İstasyon Meydanı"ndaki parkın içinde çadır kurup 4 günlük çadır eylemi başlatmışlardı. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"tan izin alarak eylemlerine başlayan öğrenciler, kendilerine verilen sürenin dolması ile birlikte çadır eylemlerini bitirdiler.
Katılımcı öğrenciler adına açıklama yapan ADÜ BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Serhat Aykan, düzenledikleri imza kampanyası ile Aydın halkında okulun Aydın"da kalması yönünde yoğun destek aldıklarını belirterek tüm Aydınlılara teşekkür etti. Öğrenciler topladıklar 10 binin üzerindeki imzayı ADÜ Rektörlüğü ve YÖK"e göndererek okulun Nazilli"ye taşınmaması yönündeki taleplerini yineleyeceklerini belirttiler.