Aydın’daki ziyaretleri boyunca Özlem Çerçioğlu’nu övgüler yağdıran Kılıçdaroğlu, Özlem Çerçioğlu’nun sadece Aydın emrkezi değil, Aydın’ın tamamını topuklu efe olarak hizmet edeceğini açıkladı. 
İki gündür Aydın’da çeşitli açılışlara katılıp ziyaretler gerçekleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlere yaklaşık 2 yıl kala CHP’nin Aydın Büyükşehir belediye başkan adayını CHP Aydın Milletvekili iken Aydın belediye başkanlığı görevini üstlenen Özlem Çerçioğlu olarak açıkladı. 2014 yerel seçimlerine Büyükşehir statüsünde girecek olan Aydın’da dün belediye hizmet binası açılışı sonrası Yenipazar, Bozdoğan, Kuyucak, Buharkent, Nazilli’de ve bugünde Didim’de çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, gittiği bütün yerlerde parti otobüssünün üstünden vatandaşa seslendi. Bu küçük mitingler esnasında Özlem Çerçioğlu’nu yanına çağıran Kemal Kılıçdaroğlu, icraatlarını övdüğü Çerçioğlu’nu Büyükşehir belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı.
‘TOPUKLU EFE OLARAK TÜM AYDIN’A HİZMET EDECEK’
İlçelerdeki mitingleri sırasında kendisinin yalnız gelmediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, Aydın’ı aydın yapan Özlem Çerçioğlu ile geldiğini belirterek, “Buraya Aydın belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte geldim. Aydını aydın yaptı. İnşallah şimdi tüm Aydın’ı aydın yapacak. İnşallah Aydın Büyükşehir belediyesi olacak sayın Özlem Çerçioğlu da Aydını Büyükşehir belediyesi olarak bir efe olarak, topuklu efe olarak tüm Aydın’a hizmet edecek, aydınlıya hesap verecek. Aydın’ı gerçekten Ege’nin incisi konuma getirecek. Ben hep şunu söylüyorum, bir işe kadın eli değdiği zaman her şeyin en iyisi ortaya çıkıyor. Bir işe kadın eli değmişse o iş güzel ve temiz olur. Aydın’a kadın eli değdi ve güzel bir kent oldu. Özlem Hanım’da Aydın’da bir çok güzellikleri ortaya çıkarmış. Siz O’na ‘Topuklu Efe’ diyorsunuz ama O bizim baş tacımız. Aydın il merkezindeki hizmetleri inşallah Aydın’ın tüm ilçeleri, tüm beldeleri ve tüm köyleri alacak. Aydın 2014’te Büyükşehir belediyesi olduğunda Özlem Hanım’ın il merkezine değen kadın eli, tüm il geneline ulaşacak” şeklinde konuştu” dedi.
‘ÇERÇİOĞLU HERKESİN YANINDA OLDU’
Gittiği her yerde Özlem Çerçioğlu’nu övgülere boğan Kemal Kılıçdaroğlu, “O oturdu çalıştı, fakirin yanında oldu, fukaranın yanında oldu, öğrenicinin yanında oldu, çiftçinin memurun kısacası dertli olan herkesin yanında yer aldı. Her zaman her ortamda her yerde Aydınlıları hesap vermeyi namuslu bir görev kabul etti. Onun için kendisine teşekkür ediyorum. O Büyükşehir belediye başkanı olduğunda sizlere gelecek, belki beraber gelip sizlerden oy isteyeceğiz. Aydın Büyükşehir belediyesini bütün Aydına hizmet edecek bir yapıya kavuşturacağız. İnşallah bunların hepsini Özlem Çerçiğlu ile gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png