BURSA'da Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen `Beyaz Koza Yaz Şenliği' kapsamında Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda konser veren şarkıcı Kutsi, erkek olan merkez Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı AKP'li Özgen Keskin'e, "Sayın Özgen Keskin hanımefendiye ilgisinden dolayı teşekkür ederim" dedi. Hatasını anlayan Kutsi, "Sayın başkanımız Özgen Keskin beyefendi" dedi, yanına gittiği Başkan Keskin'den özür diledi.

Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda konser veren Kutsi'yi yaklaşık 8 bin kişi izledi. `Aşkın Gururu', `Geçer', `Doğum Günü', `Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor' ve `Sanane' gibi şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Kutsi, konserinde Sezen Aksu'nun bazı şarkılarıyla, popüler bazı şarkıları da söyledi.

Konser devam ederken şarkı arasında teşekkür konuşması yapan Kutsi, erkek olan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e, "Sayın Özgen Keskin hanımefendiye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim" deyince konser alanında buz gibi bir hava esti. Hatasını hemen anlayan Kutsi, "Sayın başkanımız Özgen Keskin beyefendi" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı. Ardından protokolün oturduğu sıraya inen Kutsi, Başkan Keskin'le tokalaştı ve kendisinden özür diledi.

Kutsi, bu mini krizi atlattıktan sonra önümüzdeki aylarda yeni albümünü çıkaracağının müjdesini verdi. Rol aldığı `Doktorlar' dizisinde oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Kutsi, yeni bir dizi projesinde de yer alacağını duyurdu.


Vatan