Girdiğiniz çoğu mağazada beğendiğiniz elbiselerin bedenlerinin olmaması onlar için çoğu zaman sinir bozucu bir durum halini alıyor. Moralleri bozulan kadınlar kendilerine hiçbir kıyafet alamadan mecbur evlerinin yolunu tutuyor. Bunun farkına vardığımız için büyük beden giyen ve bu sorunu yaşayan kadınlar için ufak bir araştırma yaptık. Onlar için büyük beden üretenmarkaları bulduk ve bilgelerine sunuyoruz.

Mark&spencer

Aynı zamanda bir Avrupa markası olan bu firma Türkiye'de de bu sorunun yaşandığını görerek ülkemizde de şubeler açmıştır. 7 den 77 ye büyük beden yelpazesine sahip bu marka, günlük giysilerden tutunda iç çamaşırına kadar büyük beden ürünleri üreterek müşterilerine sunmaktadır. 42 bedenden tutunda 52 hatta bazı ürünlerde 54 bedene kadar ürünler bulmak mümkündür.

Foli

Ülkemizin yerli markası olan Foli, modayı dar kalıplara sığdırmaktan yana olmayan bir markadır. 44 bedende başlayarak 60 bedene kadar olan ürünler üretmektedir. Feminen kadının tarzını yansıtan bu marka büyük beden kadınlar için harika modeller üretmektedir.

Faik Sönmez

Büyük bedende büyük bir marka olan Faik Sönmez farklı tarzıyla büyük beden hanımlara seçenekler sunmaktadır. Ürettiği ürünlerde sadelik ve şıklıktan yana olan bu marka günlük giysilerin yanı sıra klasik ürünlerde de oldukça iddialı modellere sahiptir.

Sumak

Moda dünyası içinde uzun zamandır var olan sumak, sumak XL Fashion etiketiyle 44-54 beden arası ürünler üretmektedir. Günlük giyimin yanı sıra abiye tarzın dada ürünler üreten bu marka büyük beden kadınlar tarafından oldukça beğenilmektedir.

Evans

İngiltere'nin büyük ilgi gören büyük beden markasıdır. İngiltereli hanımların ihtiyaçlarını büyük bir yelpaze ürünü ile karşılayan bu marka Türk kadınları içinde farklı tarzda ürünler sunmaktadır. Abiyeden tutunda aksesuara kadar varan çeşitli ürünler bulmak mümkündür.

C.C.C. Christine Cotton Club

1987 yılında Christine Şenol tarafından kurulan Christine Cotton Club, büyük beden ve abiye alanında kadınlara farklı ürünler sunmaktadır. İkiler

1989 yılında kurulan İkiler, bir Türk markasıdır. 44 bedenden tutunda 56 bedene kadar üretim yapıyor. Çok çeşitli ve renkli kıyafetler tasarlayan firma, internetten alışveriş imkânı da sunuyor. Pantolon, etek, şort, bluz, günlük ihtiyacınız olabilecek her türlü ürünü size sunuyor.

Think+

Bu marka büyük beden bayanlara farklı kıyafetler sunmak için yaratılmış bir giyim markası değil sadece. Think+, beden veya ölçü tanımadan hayata güvenle bakmaya hazır olanların buluşma noktası aynı zamanda. Markanın mesajı açık. Büyük beden bir kadın da, diğer tüm bayanlar gibi güzel gözükebilir, kendi ile mutlu olabilir, işinde hedeflediklerine ulaşabilir, çevresinde saygınlık uyandırabilir, hayalini kurduğu aşkı bulabilir, mutluluğu tadabilir, her an ve her yerde kendi gibi olabilir!

Sadece internet üzerinden hizmet ve veren Think+, 52 bedene kadar kıyafet tasarlıyor. Bu sitede, spor giyimden, hırka/yeleğe kadar sonsuz çeşitte giysi bulmak mümkün.

9) Ridade Genç Büyük Beden Mağazaları

büyük beden bayanlara kalite ve şıklığı bir arada sunan Ridade daha çok genç büyük beden bayanlara hitap ediyor. Bu Genç Büyük Beden Mağazası spor giyimden klasik giyime; günlük giyimden abiye giyime kadar her zevke hitap eden geniş ürün yelpazesini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

44 bedenden 56 bedene kadar olan tüm bayanların rahatlıkla istedikleri ürünlere ulaşabileceği mağazaları ve çevrimiçi alışveriş sitesi ile bayanların hizmetinde.