Ayrılığa, Sağtürk"ün “Bez Bebek” dizisindeki rol arkadaşı Fatoş Kabasakal ile yakınlaşmasının neden olduğu iddia edildi.

Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk 2 yıl süren birlikteliklerinden sonra önceki gün ayrılık kararı aldı. Çiftin bu sürpriz kararı çeşitli söylentilere neden oldu. İddiaya göre, bu aşkın biteceği sinyalleri yaz başında kendini göstermişti. Bergüzar Korel"in, tek başına tatil yapması bunun ilk işareteydi. Korel ile Sağtürk işlerinin yoğunluğu nedeniyle ayrı ayrı tatil yapmak zorunda kaldıklarını söyleyerek mutlu olduklarını açıklamıştı.

Buna rağmen çift arasındaki sular bir türlü durulmuyordu. Bu kez de Sağtürk"ün “Bez Bebek” dizisindeki rol arkadaşı Fatoş Kabasakal ile yakınlaştığı söylentileri çıktı. İddialara göre Sağtürk, Kabasakal ile Reina"da samimi bir şekilde eğlenmiş, Korel"i kızdırmıştı. Tüm bunların aksine Korel ve Sağtürk"ün birlikte mutluluk pozları vermeye devam etmesi bu iddiayı da askıda bırakmıştı. Çift arasında uzun zamandır yaşanan sıkıntı sonunda patlak verdi. Ayrılıkla ilgili ortaya bir iddia daha atıldı. Buna göre Sağtürk, evinde Fatoş Kabasakal ile biraraya geldi. Korel de iki oyuncuyu burada başbaşa yakaladı. Ama Tan Sağtürk o gece de Bergüzar Korel"i “Biz arkadaşız” diyerek ikna etmeyi başardı. Fakat Korel bu olayı unutmadı.

Vatan