Faili meçhul cinayetlerle ilgili itiraflarının ardından tutuklanan eski özel harekât polisi Ayhan Çarkın, savcılıktaki ifadesinde “Yaptıkları tüm eylemlerinden Mehmet Ağar ve İbrahim Şahin’in bilgisi olduğunu belirterek, “İbrahim Şahin bir listeden söz ediyordu. Bunlar devletin bekaası ile ilgili işler. Ne dersek onu yapın’ diyordu” dedi.
 
1994 yılında işlenen Avukat Faik Candan, Yusuf Ekinci, Altındağ Nüfus Müdürü Mecit Baskın ve Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Namık Erdoğan cinayetlerine ilişkin itiraflarının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen eski Özel Harekâtçı Ayhan Çarkın’ın savcılık ifadelerinin detaylarına Taraf ulaştı.
 
PKK’ya yardım edenlerin listesi
 
Ankara Özel Yetkili Savcısı Hakan Yüksel’e verdiği ifadede infazlarla ilgili dönemin Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar ve Özel Harekât Daire Başkanı İbrahim Şahin’i adres gösteren Çarkın, şunları anlattı: “Mehmet Ağar ve İbrahim Şahin’in bizim yaptığımız her eylemden bilgisi vardı. Bu grup içinde görev yaptığım zaman ne yaptığımı anlayamadığım eylem ve işlemlerle karşılaştım.
 
taraf