SABRİ+BATDAL+10 MİLYON

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Devre arasında takımı güçlendirme hesapları yapan Galatasaray'ın, Bursasporlu 2 futbolcuda ısrarı sürüyor. Sercan ve Volkan'a Aslantepe'de sarı-kırmızılı formayı giydirmek isteyen yönetimin bu arzusuna Timsah taş koydu. 2 yıldıza karşılık adeta servet istedi.

Galatasaray'ın Volkan Şen ve Sercan Yıldırım aşkı bitmek bilmiyor. Bursaspor yönetimi bu ikili için hiçbir kulüpten teklif almadıklarını söylese de benim haber kaynağım olayın hiç de böyle olmadığını söylüyor. Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı yönetim, Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ı takımlarında görmek istediklerini bir kez daha yeşil-beyazlı idarecilere ilettiler.

ŞAŞKINA DÖNDÜLER

Ama bu kez Bursaspor yöneticilerinden bu teklife karşı inanılmaz bir cevap aldılar. İdareciler, Galatasaray yöneticilerine "Bu transfer tabii ki olabilir. Ama bize bu 2 oyuncu karşılığında Sabri Sarıoğlu ve Mehmet Batdal artı 10 milyon Euro isteriz. O zaman biz de bu transfere onay veririz" diye karşı bir alternatif sunarlar.

Bu olay karşısında kısa süre bir şaşkınlık yaşayan sarı-kırmızılı yöneticiler, "Biraz düşünelim. Size en kısa zamanda olumlu ya da olumsuz bir cevap vereceğiz" sözleriyle görüşmeden ayrılırlar. Galatasaray'ın cevabının ne olacağını ben de merakla bekliyorum. Öğrendiğim gibi de bu sayfalarda sizinle paylaşacağım.

SÜRPRİZ İSİM ÖMER AYSAN

Bu arada, Galatasaray'ın bu ikiliden başka Türkiye'den almak istediği sürpriz bir isim daha ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Hagi, yöneticilere eski Trabzonsporlu şimdiki Manisasporlu Ömer Aysan'ı takımda çok görmek istediğini söyledi. İdareciler de bu oyuncu için nabız yokladı. Bir iki gün içinde, 28 yaşındaki defans oyuncusunun takıma katılıp katılmayacağı netlik kazanacak.