Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, lige verilecek 15 günlük arayı huzur içinde geçirmek istediklerini söyledi.

Sağlam, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, yorucu ve tempolu geçen Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki Glasgow Rangers maçının ardından yeniden lige döndüklerini belirtti.

Şampiyonlar Ligi'nde, Avrupa kupalarında çok uzun yıllar sonra ilk defa oynayan yeni bir ekip olduklarını vurgulayan Sağlam, ''Tabi bu bizim açımızdan da gelecek açısından da çok önemli oluyor. Bizim önümüzdeki sezon da Avrupa kupalarında olmamız gerekecek. Bu doğrultuda Türkiye Ligi'nde Avrupa kupasına katılan bir Bursaspor olmak zorundayız'' dedi.

Sağlam, iyi başladıkları Süper Lig'de Gaziantep'ten 3 puan gelmesi halinde 6'da 6 yapacaklarını dile getirerek, şunları söyledi:

''Kayıpsız gidiyoruz. Çok kolay karşılaşma olmayacak. Karşımızdaki güçlü bir ekip var. Biz olayın bilincindeyiz. Ali Sami Yen'de elimizden geleni yapacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak, lige verilecek 15 günlük arayı huzur içinde geçirmek istiyoruz. Yerimizi sağlamlaştırmak için mücadele edeceğiz. Bizim gibi lider bir takım için bu çok önemli.''

Glasgow Rangers maçında sakatlanan Ivan Ergiç'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımdaki yerini alamayacağını dile getiren Sağlam, bu oyuncunun dışında eksiklerinin bulunmadığını belirtti.

Sağlam, milli maç nedeniyle lige verilecek arada futbolcularına 2 gün izin vereceklerini, sonrasında 6 Ekim Çarşamba günü Özlüce Tesisleri'nde toplanarak çalışmalara başlayacaklarını sözlerine ekledi.

A.A.