Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “rüşvet almak, vermek ve aracılık etmek, görevi kötüye kullanmak ve cezaevine dışarıdan malzeme sokulmasına göz yummak” suçlarından Bursa E Tipi Cezaevi Müdürü Abdülkadir Ö, ile 4 gardiyan ve 2 mahkum yakınını gözaltına aldı. 

Zanlıların ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.Alınan bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 aylık çalışma sonucunda, Bursa E Tipi Cezaevi Müdürü Abdülkadir Ö, 4 gardiyan ve 2 mahkum yakınını gözaltına aldı. 

“Rüşvet almak, vermek ve aracılık etmek, görevi kötüye kullanmak ve cezaevine dışarıdan malzeme sokulmasına göz yummak” suçlarına karıştıkları öne sürülen zanlıların evlerinde çeşitli aramalar yapıldı. Bugün sağlık kontrolüne götürülen zanlıların, emniyet müdürlüğündeki sorgulamalarının ardından yarın adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.(aa)