Yumruklu saldırıya uğrayan Ahmet Türk Kavak Devlet Hastanesi'ne yatırıldı.

Samsun'da görülen Bulanık davası çıkışında adliye önünde İsmail Ç. adlı kişinin yumruklu saldırısına uğrayan Ahmet Türk Kavak Devlet Hastanesi'nde kontrolden geçirildi.

BDP Muş milletvekili Sırrı Sakık olayla ilgili yaptığı açıklamada Ahmet Türk'ün burnun kırık ve alnın yarık olduğunu söyledi.

GÖREVLİ OLUP SEYİRCİ KALAN GÖREVLİ MEMURLAR VAR

Sırrı Sakık, Ahmet Türk Havza Devlet Hastanesi"nde tedavi olurken basına bir açıklama yaptı. Olayın Samsun halkına mal edilmemesi gerektiğini söyleyerek, “Faşist odaklar Türkiye"nin her yerinde var. Halklar arası kavgayı körüklemek istiyen kişiler var. Biz bunları tanıyoruz. Ancak orada görevli olan, görevli olup seyirci kalan görevli memurlar var. Bunların ne yapmak istediğini anlamadık. Bir arabamızın camı polis telsizi ile kırıldı” dedi.

Ahmet Türk"ün sağlığı ile ilgili olarak da genel durumun çok iyi olduğunu söyleyen Sakık, “Burnunda kırık var. Alnında bir açılma var. Sağlık durumu gayet iyi. Biz buradan karayoluyla Ankara"ya gideceğiz" diye konuştu.

SALDIRGAN KAHVEDE ÇALIŞIYOR

Öte yandan kapatılan DTP"nin eski Genel Başkanı Türk'e yumrukla saldıran İsmail Ç."nin bir kahvede çalıştığı ileri sürüldü.

Hürriyet