Aydın"da geleneksel olarak düzenlenen boğa güreşi sezonu başladı. Sultanhisar İlçesi"ne bağlı Kavaklı ve Kavacık Köyleri"ni güzelleştirmek amacıyla düzenlenen boğa güreşlerinde İspanya"yı aratmayacak görüntüler yaşandı. Aydın, İzmir ve Muğla illerinden yaklaşık 150 boğanın güreş tuttuğu arena boğalara dar geldi. Sahadan çıkan boğalar saha kenarındaki satış tezgahlarını yerle bir etti. Boğalar arenada güreşirken zaman zaman seyirciler de tribün olarak kullanılan kamyon kasalarında birbirlerine girdi. Olaylarda 2 kişi gözaltına alındı.
Sabah saatlerinde başlayan güreşler akşam saatlerine kadar devam etti. Sultanhisar İlçesi"ne bağlı Kabaca ve Kavaklı Köyleri"nin içme suyu için düzenlenen boğa güreşlerinde, mevsimin ilk güreşini yapan boğalar kıran kırana güreşti. Zaman zaman arenaya sığmayan boğalar ise arena dışında da güreşmeye devam etti. Rakibinden korkup izleyicilerin üzerine doğru kaçan yaklaşık bir tonluk boğalar ise heyecanlı anarlın yaşanmasına neden oldu. Boğalar kadar izleyicilerin de gergin ve sinirli olduğu güreşlerde vatandaşlar da kapıştı. Özellikle alkol alan izleyiciler dövüşünce, boğalardan korunmak için güreşi kamyon kasalarından izleyen bayan ve çocuklar arada kaldı. Polisin müdahalesi ile olaylar büyümeden önlendi.
Başaltı güreşleri sırasında arenada aynı anda güreşmekte olan iki çift boğa birbirine karışınca boğalar saha dışına çıktı. Saha kenarında bir meşrubatçının tezgahına kadar ilerleyen boğalar tezgahı yerle bir etti. Değnekçilerin tüm çabalarına rağmen güreşe devam eden boğalar heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu. Başgüreşi ise Aydın ile Muğla arasında gerçekleşti. Aydın Köşk İlçesi"nden Alim Yavaş"ın Efe isimli boğası ile Muğla Ula"dan Celal Koç"un Kurtdereli isimli boğası arasında yapılan güreşeler oldukça çekişmeli geçti. Güreş esnasında arenadan çıkan boğalar güreşe arena dışında da devam etti. Arena dışına çıkınca ayağına sandalye geçen Efe isimli boa zor anlar yaşadı. Güreşlerde Kurtdereli isimli boğa rakibini yenerek başboğa oldu.