Trabzonspor'da Gaziantepspor maçı öncesi sürpriz gelişmeler yaşandı. Burak Yılmaz hastalığı nedeniyle, Volkan Şen ise sakatlığı nedeniyle 20 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Sapara da düşük performansı nedeniyle 20 kişilik kadroda yer bulamazken, sakatlığı geçen Henrique maç kadrosuna girmeyi başardı.
Spor Toto Süper Ligi'nde zorlu Gaziantepspor deplasmanından 3 puanı almayı hedefleyen Trabzonspor'da kadro şoku yaşanıyor. Ligde bugüne kadar oynanan 7 lig maçında 11 kez fileleri havalandırarak takımın ve ligin en golcü ismi olmayı başaran Burak'ın hafif bir hastalık geçirdiği ve bu nedenle gelecek hafta içerisinde oynanacak olan CSKA Moskova maçı düşünülerek 20 kişilik maç kadrosuna alınmadığı belirtildi. Burak'ın maçta oynamak için ısrar ettiği ancak teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncusuna, 'Sen bize Avrupa kupasında da lazımsın' diyerek onay vermediği öğrenildi.
 
VOLKAN ŞEN DE KADRODA YOK
Burak Yılmaz'ın yanı sıra Volkan Şen'in de son Antalyaspor maçına bağlı bir sakatlığı bulunduğu için 20 kişilik kadroya alınmadığı açıklandı. Teknik direktör Şenol Güneş, Antalyaspor maçının 30. dakikasında performansını beğenmeyerek oyundan çıkardığı Sapara'yı da Gaziantep'e götürmedi. Trabzonspor'un 20 kişilik Gaziantepspor maçı kadrosunda şu isimler yer aldı: Tolga, Onur Kıvrak, Zeki, Cech, Giray Kaçar, Ferhat, Serkan, Glowacki, Aykut, Halil, Celustka, Sercan, Alanzinho, Adrian Mierzejewski, Tayfun, Pawel Brozek, Colman, Eren, Mustafa, Henrique.
 
ONUR VE HENRIQUE SÜRPRİZİ
Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon ligin bitimine 9 hafta kala oynanan Kasımpaşa maçında sakatlanan Onur Recep Kıvrak, 17 lig maçı sonrası ilk kez maç kadrosunda yer aldı. Bu futbolcuyu yavaş yavaş hazırlamayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı geçen Paulo Henrique'yi de 20 kişilik maç kadrosuna aldı. Güneş'in Gaziantepspor maçında Paulo Henrique'ye maçın ilerleyen dakikalarında şans tanıması bekleniyor.
 
TRABZONSPOR'UN GAZİANTEPSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ
Tolga – Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat – Halil, Serkan, Colman, Cech – Adrian, Pawel
(SAKATLAR: Burak, Volkan, Vittek, Barış Özbek, Sezer Badur - CEZALI: Zokora)
 
DHA