Manisaspor, geçen sezon Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan aldığı Burak Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye verdi.


Siyah-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, transferi uzun süredir gündemde olan golcü futbolcu konusunda kesin anlaşmaya varıldığını açıkladı.

"Burak artık Fenerbahçeli" diyen Zeki Ayaydın, "Bu oyuncuya karşılık bir miktar para ile geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Zonguldakspor'da oynayan Güven Güneri'nin bonservisini aldık. Fenerbahçe ayrıca iki kiralık oyuncu daha verecek. Bu futbolcuların kimler olacağı hazırlık kampı sonrası kesinlik kazanacak. Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in ısrarla istediği Olcan, Süper Lig'de oynama konusunda ısrarcı olduğu için bu transfer gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.

Uğur İnceman için Beşiktaş'la görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekleyen Zeki Ayaydın şöyle devam etti: "Bu transferde de önemli mesafe kat ettik. Uğur'a karşılık bir miktar paranın yanı sıra geçen sezon Altay'da kiralık oynayan Adem Büyük'ün bonservisini talep ettik. Muhtemelen salı günü bu olay netlik kazanacak."

Bu arada 3 Temmuz'da başlayacağı açıklanan antrenmanların Teknik Direktör Levent Eriş'in talebi doğrultusunda 6 Temmuz'a ertelendiği bildirildi.