G.Saray Bayan Basketbol Takımı"ndaki Genel Menajerlik görevinden alınan Mihriban Oğuz çarpıcı ithamlarda
bulundu:

“Bu işin arkasında çok başka şeyler olduğunu düşünüyorum. Yakalanan başarıyı birileri çekemedi.”

G.SARAY Bayan Basketbol Takımı 2. Lig"e düştükten sonra göreve getirilen ve sarı-kırmızılı takımla Avrupa şampiyonluğu yaşayan, ancak iki gün önce görevine son verilen Genel Menajer Mihriban Oğuz çarpıcı açıklamalarda bulundu. “G.Saray Bayan Basketbol Takımı"na yapılanı bir F.Bahçeli yapmaz” ifadelerini kullanan Oğuz, Radyospor"a şöyle konuştu: “Kulüpte en iyi giden branş bayan basketbol takımıydı. Ancak son yıllarda yaşananlardan dolayı insan bazı şeyleri kendi kendine sormadan edemiyor.

"HAKKIMI ARARIM"

F.BAHÇE"NİN ambargo koyduğu branşlara karşın şampiyon oluyorsunuz. Belki de oynadığımız Eurolig"e damga vuracak, Final Four"un değişmez takımı olacaktık. Birileri bu başarıyı çekemedi. Ben bunun arkasında başka şeyler olduğunu düşünüyorum. G.Saraylılık bu değil. Ben aynı zamanda kulüp üyesiyim. Ahlâkımla, profesyonelliğimle ilgili konuşmalar devam ederse, bir kulüp üyesi olarak hakkımı ararım. Bana “Kesin olarak çalışmayacaksın” denilmedi. Ben de “Yolların sorunlu ayrılmadığına dair kulübün internet sitesinden açıklama yapın” dedim. Ajanslara “İstifa ettim” bile demedim. Kulüpten sadece “Yollarımızı ayırdık” denildi.

"AYRILMAK İSTEDİM"

BEN ayrılmak istediğimi ve rahatsızlıklarımı söyledim. Bana "Takımın sana ihtiyacı var" denseydi kesinlikle kalırdım. G.Saray"da görev alınmaz, verilir. Başkan da rahatsızlık geçirmişti. “Arkanda duruyoruz, konuşanları sustururuz” deseydiler devam ederdim. Ben çocuğumdan ayrıldım. Bu takım benim takımım. Sonunda istenmeyen bir ayrılık oldu. Benim G.Saray ile kontratım bir kağıdın üzerine atılmış imza değil, gönüldendir.”

AVRUPA"DA KUPA GÖRDÜ

Oyunculuk döneminde de başarılı bir grafik yakalayan Mihriban Oğuz, G.Saray"da göreve geldikten sonra sarı-kırmızılı takımla Avrupa Kupası sevinci yaşadı.