“İsimler büyük verim az, kiralıklarla oynamam” diyen Hagi, Insua, Servet, Misimoviç ve Elano"yu işaret etti!

MANİSA önünde neredeyse pozisyona bile giremeden kaybeden G.Saray"da teknik direktör Hagi isim vermedi ama oyuncularına ağır ithamda bulundu: “Bazılarının tavırları normal değil.” İşte Hagi"nin maç sonrası yaptığı gündeme bomba gibi düşen açıklamalar:

“Oyuncular G.Saray gibi bir takımda oynadığını çok iyi anlamalılar. Sadece isim olarak oynayamazlar. Durumu analiz edip belki bazılarıyla ilgili çok çabuk değerlendirme yapacağım. Belki devre arasını bile beklemeyiz. Çünkü böyle gitmez. Bazı oyuncuların tavırları bana göre normal değil. İsim vermiyorum ama sahadaki disiplini kaybetmek bu kadar kolay olamaz.

Ama sizler de görüyorsunuz ki, bazı şöyler doğru değil. Somut olarak söylemek gerekirse büyük isimleri olan oyuncular çok az verim veriyorlar. Maalesef durum bu. Kim bizimle devam etmek isterse onunla devam ederiz. Ama kiralık oyuncuyla oynamam.”

İŞTE bu açıklamalar sonrası Hagi"nin kimleri kast ettiğini araştırdık. Karşımıza 4 isim çıktı. Tamam Hagi maçtan sonraki konuşmasında belki isim vermedi ama "Kiralık oyuncuyla oynamam" diyerek Insua"yı ilk hedef olarak gösterdi.

DEVREYİ BEKLER Mİ?

Geldiği günden beri arpa boyu kadar yol alamayan Misimoviç, Rijkaard"ın ayağının kaydırılmasında olağan şüpheli gözüken Servet ve Dünya Kupası"ndan beri bir tek olumlu maç oynamayan Elano Blumer, Romen hocanın gözünde kredisini tüketen diğer isimler. Hagi"nin "anormal" olarak nitelendirdiği oyunculara uygulanacak yaptırımlar için devre arasını bekleyip beklemeyeceğini de zaman gösterecek.

Günün TEK iyi HABERİ

G.SARAY"IN yeni stadı TT Arena"ya metro bağlantıları yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi"nin yürüttüğü çalışmalar sonucunda inşaatı tamamlanan Seyrantepe istasyonuna yolculu metro seferleri başladı. İstasyon aynı zamanda Türk Telekom Arena"ya da bağlanırken, tali istasyon olması nedeniyle Seyrantepe"ye metro ulaşımı Sanayi-Seyrantepe arasında mekik çalışacak özel bir trenle sağlanacak. Maç günlerinde Seyrantepe"den Taksim yönüne aktarmasız olarak gidilebilecek.

"Disiplinimizle GALİP GELDİK"

G.SARAY"I Sami Yen"de deviren Manisa"nın hocası Hikmet Karaman maç sonunda böyle maçları kazanmaları için hakemlerin performansının önemli olduğunu söyledi: “G.Saray"dan pozisyon alma konusunda daha iyiydik.

DİSİPLİNİMİZ sonuca yansıdı. 1-0"a sevindik. Niye sevindik? Tabii sevinirsin. G.Saray kalitesini değerlendiremiyor. Biz maçı dengelemek için 50 tane hareket yapıyoruz.”

Ariza: Geçmişe sünger çektim

BÜYÜK takımların korkulu rüyası olan Ariza Makukula, maçın ardından şunları söyledi: “Her futbolcu bu tarz büyük maçlarda gol atmak ister, ben de onu başardım. Hocamız taktiğine güveniyordu, biz de onun istediklerini yapıp galibiyeti aldık.

GEÇMİŞE artık sünger çektim. Artık Manisa"dayım. Takımda birçok yıldız isim var. Isaac ve Simpson çok büyük futbolcular. Böyle kaliteli oyuncularla benim de formum artıyor.”