Onur Havayolları'dan yapılan açıklamaya göre, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla yapılan ''Yüzükler sizden, biletler ve pasta bizden'' isimli kampanyaya 351 kişi başvurdu. Başvuran kişiler arasından seçilen 32 şanslı çift, mutlu bir beraberliğe adım attıkları ilk seremoniyi 10 bin metre yüksekte gerçekleştirdi.

Bulutların arasındaki evlenme teklifi şöyle gerçekleşti:
''Sevgilisine ilginç bir biçimde evlilik teklif etmek isteyen 351 kişiden 32 şanslı çift, her iç hat uçağında bir çift olacak şekilde ayrıldı. Biletler kesildi ve koltukları uçağın ortasından ayrıldı. Önceden bu konuda detaylı bilgisi olan pilot ve hostesler durumu hiç belli etmedi. Teklifi yapacak centilmen yolcu tuvalete gidiyor gibi yaparak önceden belirlendiği şekilde yüzüğünü uçağın kabin amiri hostesine sevgilisi görmeden iletti.

Kalkıştan hemen sonra özel bir tepsi içerisinde hostes tarafından servis yapılan yüzük, kadınların şaşkın bakışları arasında heyecanla parmaklara takıldı. 'Evet' cevabından sonra küçük bir pasta kesilerek bu mutlu an kutlandı. Sonrasında hostes ve pilotlar tarafından, durum tüm yolculara 'az önce uçağımızda mutlu bir olay yaşandı.

Kabul gören bir evlilik teklifine şahit olduk. Biz de Onur Havayolları adına bu güzel karara varan çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz' anonsu yapıldı.''

Uçuş güvenliği nedeniyle pastalarda mum yakılmazken, plastik çatal ve bıçaklar kullanıldı. 32 evlenme teklifinden tamamı ''Evet'' cevabıyla sonuçlandı.

GAZETEPORT