AYDINPOST HABER SERVİSİ/Özgür DEDEOLUK-Çok sayıda partilinin katıldığı toplantı da Bülent Tezcan partililere teşekkürlerini sundu ve CHP iktidarı yakın diye konuştu.

Başarı kolektiftir

Bütün örgüt çalışanlarına teşekkür eden Tezcan siyasi başarı ortaktır, kolektif bir çalışmanın ürünüdür, hepinize teşekkür ediyorum diye konuştu. Tezcan sözlerini şöyle sürdürüdü: “Aydın’ı temsil ettiğim kadar tüm Türkiye’yi temsil ediyorum. 81 ilin sorunları çözecek politikalar üreteceğiz.”

Bugün Suriye’de yaşananlar yarın İran’da yaşanacak

Ortadoğu’nun toprak bütünlüğünün Türkiye’nin toprak bütünlüğü olduğunu belirten Tezcan emperyalistlerin mikro milliyetçilik hareketleriyle ülkeleri böldüğünü söyledi. Bu durumun daha önce Irak’ta yaşandığını şimdi ise Suriye’de yaşandığını belirten Tezcan “şimdi sırada İran var biz şimdiden İran’ı korumalıyız” dedi.

CHP iktidarı yakın

Tezcan önümüzdeki siyasi süreç için şu ifadeleri kullandı. “AKP iniş sürecine girdi. Memnuniyet endeksi düşmeye başladı. Bunu gördükleri için şimdiden iki seçimi nasıl birleştiririz hesapları yapıyorlar. Bunu başaramayacaklar. CHP iktidarı yakın.”

“CHP iktidarında basın özgürlüğü sağlanacak”

Basın çalışanlarının basın bayramını kutlayan Tezcan partililere 24 Temmuz basın bayramının çıkış hikayesini anlattı. Türkiye’nin cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci sayısıyla dünyada ilk sırada yer aldığını belirten Teczan gerçek basın özgürlüğünün CHP hükümetiyle sağlanacağını ifade etti

“Ahlak ve erdemin temsilcisi”

Bülent Tezcan’a tebriklerini sunan CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz Bülent Tezcan’ın ahlak ve erdemli biri olduğunu ve daha iyi yerlerde görmek istediklerini dile getirdi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

105,1.jpg