Sevgilisi tarafından aldatılan Bülent Ersoy, canlı yayına bağlandı ve içini döktü. Petek Dinçöz "aldatma" kelimesini kullandığı anlarda Diva sesini yükseltti. Ünlü spiker kulağını çekip sehpaya vurunca da "çekme kulağını çekme" diye bağırdı.
 
Hayli sinirli olduğu gözlemlenen ünlü sanatçı ''Bu olay yalnız Bülent Ersoy'a münasır değil. Neredeyse aldatılmayan kadın ya da erkek hiç yok gibidir'' dedi.
 
BEN O KADAR AVAM DEĞİLİM
 
"Şehnaz Hanım'a ve Berk Bey'e ev ve araba almadım" diyen Bülent Ersoy, "Doğum günleri hariç" diyerek pahalı hediyeleri dolaylı yoldan doğruladı. Diva, "Doğum günleri dışında hiçbir şey vermedim. Hediyenin söz edilemez, şık olmaz, avamlık olur" diye konuştu.
 
ALDATMA SÖZÜ AÇILDIĞI ANDA SESİ YÜKSELDİ
 
Berk Yılmaz'ın kendisini aldatıp aldatmadığını bilmediğini belirten ünlü sanatçı, bir anda sesini yükseltti ve şu sözler dilinden döküldü:
 
"Bu görüntüleri veren ben olmadığım için o saatte o hanımefendiyle kim oradaysa kim o görüntüyü verdiyse o kişi yanıt versin. Berk beyin kolunda iki kişi varmış, iki daha takarmış hiç ilgilenmiyorum."
 
Petek Dinçöz araya girmeye kalkınca Diva kızgınlıkla "müsade et de açıklayayım kızım" diyerek Berk Yılmaz'ın ailesine sahip çıkan sözler telaffuz etti.
 
"ÇEKME KULAĞINI"
 
Bülent Ersoy, aldatılma meselesi ile ilgili olarak açıklama yaptığı esnada kulağını tutarak masaya vuran Petek Dinçöz'ü de haşladı.  
 
Dinçöz'ün hareketini gördüğünü belirten Ersoy: ''Çekme kulağını, kulağını çekme. Görüyorum seni buradan. Ben senin kocanın böyle bir şey yaptığını duymadım. Duysaydım evvela o herifi ben yolardım'' şeklinde konuştu.
 
"ALDATTIYSA ALLAH'INDAN BULSUN"
 
Bülent Ersoy'un aldatmayan kadın ya da erkek var mıdır şeklinde bir soru yönelttiği Petek Dinçöz dedesini örnek gösterdi.
 
Can Tanrıyar'a da göndermede bulunan Dinçöz: ''Aldattıysa Allah'ından bulsun'' ifadelerine yer verdi.
 
GENÇ SEVGİLİ DE CANLI YAYINA KATILDI
 
Bülent Ersoy'un açıklamalarının ardından, geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla görüntülenen Berk Yılmaz katıldı canlı yayına. Aldatıp aldatmama olayına yanıt vermekten kaçınan Berk Yılmaz konuyla ilgili olarak: ''Bülent Hanım'la konuştuk bu konuları. Aramızda sorun yok, birlikteliğimiz devam ediyor" dedi.