07.07.2007 tarihinde Bülent Ersoy'la evlenen Armağan Uzun biten evliliğin ardından, Ersoy'u küplere bindirecek bir iddia ortaya attı.

Armağan Uzun, Kanaltürk"te yayınlanan “2. Sayfa” programında Ersoy'la neden evlendiğini açıkladı. İddiaya göre Uzun Ersoy'un teklifini çaresizlikten kabul etmiş.

"Bülent Ersoy ile yarışmada tanıştım. Benden hemen etkilendi. "Sana 10 puan verilmez mi" diyerek ilk canlı performansımda bana 10 puan verdi. Daha sonra kim olduğunu bilmediği biri beni telefonla aradı, "Bülent Hanım senden elektrik alıyor. Sen ne düşünüyorsun" diye sordu. O an çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Bu kişi daha sonra yine aradı. "Bülent Hanım seninle birlikte olmak istiyor. İyi düşün kabul et. Etmezsen sen bilirsin. Yarışmadan diskalifiye olursun. Piyasadan silinirsin" gibisinden bir şeyler söyledi.

'EVLENMEZSEN BU İŞ BİTER'

O gün telefonda kitlenip kaldım ama sonra görüşmeyi kabul ettim. Çünkü arkamda öyle bir güç olmasını istedim. Sonuçta bu tarz yarışmalara katılanların hiçbirinin durumu iç acıçı değil. Bana albüm sözü verdi. Hemen evlenme teklif etti. 07.07.2007 tarihinde benimle evlenmezsen bu ilişki biter" dedi. Bana müzik hayatımda gelecek vaat eden biri vardı karşımda.. Ya teklifini kabul edip iyi bir yere gelecek, ya da bu piyasadan silinecektim. Çaresizlikten evlenme teklifini kabul ettim ama daha sonra çok pişman oldum. Ersoy albüm sözü vermeseydi evlenmezdim.”

'ENDİŞE EDİYORUM'

Armağan Uzun, Bülent Ersoy'dan boşandıktan sonra evlenmek isteyeceği kızın ailesinin kendisi hakkında neler düşüneceği konusunda endişe duyduğunu da söyledi.

HABERTÜRK