Gündoğan, yaptığı açıklamada, dün yaptıkları toplantının ardından 6 Ocak 2010 tarihinde genel kurula gitme kararı aldıklarını belirtti.

Kulüp olarak sportif başarıyı yakaladıklarına ancak maddi sorunlar yaşadıklarına dikkati çeken Gündoğan, şunları bildirdi:

"Oluşacak güçlü bir yönetimle Bucaspor"u kurumsal ve sportif olarak daha ileriye götürmek için çaba harcayacağız. Bu aşamada başkanlık konusunda devam da edebilirim, bir görev değişikliği de yaşanabilir. Buna henüz karar vermedik. Önce yönetim kurulumuzu oluşturalım, sonra görevlendirmeler için en iyi kararı veririz. Belediye başkanımız Ercan Tatı"ya şimdiden destekleri için teşekkür ediyoruz. Onu yanımızda görmek çok önemli."

Yönetim kurulu toplantısına katılan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da Bucaspor"un yakaladığı başarının devam etmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Onursal başkan olarak bu süreci yönetmek istiyorum. Bucaspor"da yaşanan sıkıntılar bizim sıkıntılarımızdır. Sorunların çözümü için tüm imkanlarımızı kullanacağız. İş adamlarımız ve halkımızla bütünleşip, en iyiyi yapacağımıza eminiz. Bucaspor"un yönetimini yeniden oluşturma konusunda arkadaşlarımın da desteğiyle bir çalışma başlatıyorum. 25 ya da 26 Aralık"ta Buca"ya gönül veren tüm dinamikleri özel bir yemekte buluşturacağım. Bucaspor kongreden önemli bir hamle ile çıkacak."/fanatik