Ciner Medya Grubu tarafından işine son verildiği açıklanan Yiğit Bulut Twitter üzerinden ilk yorumlarını yaptı. Öğlen saatlerinde Ciner Medya Grubu tarafından işine Habertürk Televizyonu Genel yayın Yönetmeliği'nden alınan Bulut 3 ayrı twit atarak konuyla ilgili ilk yorumlarını yaptı. Bulut'un mesajları şöyle:

"Türkiye çıktığı büyük yoldan dönmez-dönemez...Bu yolda bir Yiğit feda olsun..."

"Ayni zihniyetin temsilcileri Basbakan Erdoğan'ı da hapse attırdıkları günün akşamı medyada bayram yapmış "muhtar bile olamaz" demişerdi..."

"Sevgili dostlar, bir şeyler yazıp sevinenlerin bayramına limon sıkmanin anlamı yok...Rahat olun, herkesin maskesi düşsün, açıklama yapacağım."

 

'YİĞİT BULUT VE STAR, YOK ARTIK! '


Görevden alınmasının ardından Yiğit Bulut'un StarTv Haber Daire Başkanı olduğu söylentisi yayıldı. Bu meyanda twitlerin çoğalması üzerine, Star TV'nin resmi twitter adresinden açıklama yapıldı. Star Tv'nin açıklamasında "Yiğit Bulut'un Star'a geçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Yiğit Bulut ile ilgili yazılanlar asılsızdır. Lütfen Twitter'da yazılanlara itibar etmeyin. Yiğit Bulut ve Star, yok artık!" denildi.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

 

Bulut ün Ciner Medya Grup Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ'ın imzasıyla yapılan duyuruyla görevden alınmıştı. Duyuruda, "Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır. Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut’a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim" denilmişti.