Komşuları, 35 yaşındaki Pamela McCarthy'nin küçük oğlunu dövdüğünü, kendilerine saldırdığını ve köpeklerini boğazladığını söyleyerek polisi aradı.

ÇIPLAK KOVALADI

Polisin gelmesinden önce tamamen kontrolden çıkan McCarthy, erkek arkadaşı tarafından uzaklaştırılan çocuğunun peşinden çıplak olarak koşmaya başladı. Komşuları tarafından fotoğraflanan bu görüntüden kısa süre sonra olay yerine gelen polis, şok tabancasıyla etkisiz hale getirildi.

Daha sonra hastaneye kaldırılan McCarthy, burada hayatını kaybetti. Genç kadının otopsi sonuçları çarşamba günü açıklanacak ancak yetkililer Pamela McCarthy'nin de 'yeni LSD' kurbanlarından biri olduğunu düşünüyor.

'DELİREN' KURBANLAR

Yeni LSD'nin etkisindeki insanlar vahşi davranışlarda bulunabiliyor. Bunun en bilinen örneği,'Miami Yamyamı' olarak bilinen Rudy Eugene'nin 3 hafta önce bir evsize saldırması ve kurbanının yüzünün yaklaşık yüzde 80'ini yerken yakalanması.

Bir başka olayda da Brandon DeLeon, Miami'deki bir fast food restoranında müşterileri rahatsız ettiği için uyarılmış ve uyarı sonrasında gelen polis memurunun başını ısırmış ve "seni yiyeceğim" diye bağırmıştı.

Carl Jacquneaux isimli bir kişi de aynı uyuşturucunun etkisindeyken bir komşusunun yüzünü ısırmıştı.

McCarthy'nin yaşadıklarına benzer bir olay da Shane Shuyler'ın başına geldi. 40 yaşındaki kadın, çırılçıplak soyunarak parktaki bir bankın üzerinde oyurmuş ve 3 yaşındaki bir kızı sözlü olarak taciz etmişti.