Star TV'deki 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar ile ilgili sorulan sorular karşısında kesin bir tavır koydu.

Kaya Çilingiroğlu, Türkiye'nin en güzel kadınının kim olduğu sorusuna eşi Feraye Tanyolaç olduğu yanıtını verdi.

Programın sunucularından Bircan Usallı Silan'ın "Torpil mi var burada?" şeklindeki sözlerine de "Yoo, karım olarak seçtiğime göre öyle yani" dedi.

Daha sonrasında Bircan Usallı Silan'ın, eski eşi Hülya Avşar'a, şimdiki eşi Feraye Tanyolaç'a söylediği gibi güzel sözler sarfetmediği şeklindeki yorumu ve ikisi arasındaki fark ile ilgili sorusuna sert yanıt veren Kaya Çilingiroğlu, "Şimdi bir kere Hülya Avşar ile ilgili bir soruya yanıt vermeyeceğim, bu bir! İkincisi, Hülya Avşar ile ilgili bugüne kadar neler konuştuğumu, neler söylediğimi iyi araştırmamışsın. Araştırırsan neler söylediğimi, onu ne kadar yücelttiğimi..." diyerek konuşmasını sürdürmeye çalıştı.

Ancak bu sırada söze giren Silan'ın "Hayır, o ailem dediğini falan biliyorum" itirazı üzerine Kaya Çilingiroğlu, bu kez tersleyerek "Cevap mı istiyorsun, lafa mı girmek istiyorsun?" diye sordu.

KİMSENİN ARKASINDAN KONUŞMAM!

"Hayır, peki sen konuş o zaman peki" sözlerinden sonra Kaya Çilingiroğlu, "Onun için, bugüne kadar, boşandıktan sonra dahi neler söylediğimi satır aralarına bakarsan çok güzel şeyler olduğunu göreceksin. Hayatta geçmişte yaşadığım hiç bir ilişkiye saygısızlık etmem. Hiç bir şekilde arkasından konuşmam ta ki beni rencide edici bana bir şeyler söylenene kadar" diyerek hem kadın-erkek ilişkilerinde hem de başka ilişkilerde kimsenin arkasından konuşmayacağını belirtti.

EĞER AÇIP BAKARSAN GÖRÜRSÜN!

"Hülya Avşar konusuna hiç bir şekilde cevap vermeyeceğim diyerek noktayı koyan Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç'ın da karısı ve çocuğunun annesi olduğunu söyledi ve "İyi bir beraberliğimiz var. Şimdi onun hakkında böyle bir şey söylemeyeceğim de kimin hakkında söyleyeceğim yani?" dedi.

Bircan Usallı Silan'ın ısrarlı bir şekilde, Feraye Tanyolaç için söylediği güzel sözleri, Avşar'a o dönem söylemediğiyle ilgili ifadesi üzerine Çilingiroğlu bir kez daha tavrını koydu ve şöyle konuştu:

"Ben de diyorum ki geçmişte söylediğim, yaşanmış bir 14-15 seneye baktığın zaman neler söylediğimi çok iyi göreceksin. Belki bugün söylediklerimin çok üstünde şeyler söylediğimi göreceksin. Eğer açıp bakarsan!"

TEMCİT PİLAVI GİBİ ÖNÜME KOYMAYIN!

Programda, Hülya Avşar'ın bir süre önce hayatını kaybeden annesi Emral Avşar'ın bir açıklamasında, hastalığı nedeniyle kendisini suçladığı haberlerinin gündeme getirilmesine de tepki veren Kaya Çilingiroğlu, "Bana tekrar tekrar söyletmeyin. Bunları temcit pilavı gibi önüme koyuyorsunuz. O dönemi konuşmak istemiyorum. Olabilir. Emral Hanım, Allah rahmet eylesin, çok da severdim kendisini" açıklamasını yaptı.

Her anne gibi Emral Avşar'ın da kızının mutluluğunu istediğini ifade eden Kaya Çilingiroğlu, basında çıkan ufak tefek sözlerine de hiç alınmadığını belirtti.

HÜLYA'YI TAKDİR ETTİM

Kaya Çilingiroğlu, programın ilerleyen dakikalarında Hülya Avşar'ın Zehra'ya çok iyi baktığını belirterek en çok takdir ettiği şeyin de ayrıldıktan sonra kendisine karşı davranışları olduğunu söyledi.

Çilingiroğlu, "Hiç bir zaman bu işi böyle bir kavga dövüşe sokmadı. Her zaman medenice geçmesini sağladı. Bence bu çok önemliydi" diyerek kadınların kendi hırsları yüzünden bu tür durumlarda çocukları kullanabildiğini ima ederek Hülya Avşar'ın bir gün bile bunu yapmadığını anlattı.

Zehra'nın istediği zaman annesinde istediği zaman da kendilerinde kaldığını ve kararları da ortak verdiklerini belirten Kaya Çilingiroğlu, "Çocuk da bundan mutlu" dedi.